050-2800050 info@chofah.nl

Ons menu

NICE TO KNOW
De naam van ons restaurant is ontleend aan de Cho Fah, het ornament in de vorm van een mystieke vogel, dat op alle tempels in Thailand te vinden is. De vogel symboliseert met zijn omhooggerichte blik het positivisme en een optimistische levenshouding.
BESTEL VOOR THUISNU RESERVEREN

Cho Fah… over de keuken, de kaart en ons team

Onze menukaart

DE MENUKAART VAN CHO FAH bestaat uit verschillende onderdelen. Op onze kaart staan natuurlijk de traditionele en ‘beroemde’ Thaise gerechten zoals de curries en de roerbak-gerechten. Maar óók willen we u graag kennis laten maken met de minder bekende gerechten als de maaltijdsalades en onze unieke tom som soep.

U kunt natuurlijk een solo hoofdgerecht bestellen voor een snelle, lekkere en voedzame maaltijd of… op avontuur gaan door zelf een maaltijd samen te stellen met bijvoorbeeld een combo voorgerecht, een soep, side dish salade en rijst.

HET IS THAIS GEBRUIK om alle gerechten tegelijkertijd op tafel te zetten en bijvoorbeeld de soep rustig tussendoor bij de andere gerechten te eten. Lijkt het u prettig om eens te proberen? Laat het ons weten dan zorgen wij daarvoor.

WIL JE HET SIMPEL EN GEMAKKELIJK?

Verwen jezelf dán met één van onze set-menu’s;

  • een klassiek menu dat in gangen geserveerd wordt
  • of een speciaal menu uit de I-Saan provincie.

Extra informatie

I-Saan menu

Bij het I-Saan menu worden alle gerechten tegelijkertijd geserveerd. I-Saan is de Noord-Oostelijke provincie van Thailand en is de meest geroemde culinaire streek van Thailand. Niet toevallig zijn de chef-kok Jene en uw hostess Oranit afkomstig uit juist deze streek.

Achter een aantal gerechten staan sterretjes. Géén sterretje houdt in dat het een mild gerecht is, * betekent licht gekruid, ** betekent pittig en *** is voor de gevorderde pittige eter. Alle gerechten kunnen natuurlijk worden aangepast naar meer of minder pittig, vraag er naar.

มังสวิรัติ = Vega

Wat ook uw culinaire avontuur wordt…

Wij wensen u een aangenaam verblijf bij Cho Fah.

Zin in een avondje heerlijk eten?

Reserveren

Heb je trek gekregen en heb je zin in een avondje uit onder het genot van een heerlijk Thais menu? Hieronder kun je een plekje reserveren.

Openingstijden

RESTAURANT
We ontvangen u graag maandag tot en met zondag van 16.30 tot 22.00 uur.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!