050-2800050 info@chofah.nl

Lieve gasten,

In de afgelopen maanden hebben we in een aangepaste setting velen van jullie mogen ontvangen in ons restaurant. Hartverwarmend om te merken dat onze Thaise keuken ook in deze tijden zo werd gewaardeerd.

Helaas hebben we nu na zoveel maanden te maken met een 2e sluiting. Nu hebben we de afgelopen periode wél benut om ook het afhalen en bezorgen van onze smaakvolle gerechten mogelijk te maken, zodat de komende periode in ieder geval ook thuis genoten kan worden van de kookkunsten van chef Jen. Haar en onze passie en liefde voor de authentieke Thaise keuken geven we graag door! 

Via Thuisbezorg kan het menu naar keuze simpelweg snel worden thuisbezorgd. Liever zelf even afhalen kan ook: op onze website staat het onze volledige menu. Voor afhalers hebben we bovendien met een kleine verrassing in petto.

Hopelijk tot gauw….

Natuurlijk doen we niets liever dan onze gasten persoonlijk ontvangen in ons restaurant. Hopelijk kan dit weer zo snel mogelijk. Mocht je specifieke vragen hebben, neem dan gerust even contact op: 050-2800050.

Team Cho Fah